Frequently Asked Questions

Welkom bij de TOUDOU FAQ(OU)! Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Wat kan ik verwachten?

De uitjes erg zijn uiteenlopend – van een concert tot een sportactiviteit, van een expositie tot een horeca-tocht; en dit is nog maar het topje van de ijsberg. Door een prijspakket te kiezen en vervolgens de vragenlijst in te vullen, krijgen we een beeld van het gezelschap en jullie wensen en behoeften. Onze formule is: volledige ontzorging + nooit teveel betalen + een verrassing voor het gehele gezelschap = TOUDOU. Daar kun je dus op rekenen!

Hoe lang duurt het om de vragenlijst in te vullen?

Dat kan al binnen vijf minuten! Je hebt wel wat informatie nodig van de mensen waarmee je op pad gaat – hun naam en geboortedatum, allergieën, of andere bijzonderheden. Dit zou er dus voor kunnen zorgen dat het allemaal iets langer duurt.

Wat als ik geen bevestigingsmail heb ontvangen?

Check vooral even je spam! Levert dit niets op, dan kan je ons altijd even appen, mailen of bellen. Check hiervoor de contactpagina.

Hoe lang duurt het uitje?

Dat is helemaal aan jou. U vraagt, wij organiseren. In de vragenlijst stellen we hier concrete vragen over. Denk er dus vooral alvast over na wat jou goed uitkomt!

Wat als ik mijn uitje niet leuk vind?

Dat zou zonde zijn. We stellen de vragen in de vragenlijst zo gericht mogelijk, om te zorgen dat jij van je uitje geniet. Is er toch iets misgegaan? Laat het dan even weten door middel van een appje, mailtje of belletje. Check hiervoor de contactpagina. Verder bieden we een niet goed = geld terug garantie, dus de kans dat het meer dan goed komt is 99%.

Ik wil graag met jullie samenwerken! Hoe doe ik dat?

Leuk! Daar staan we zeker voor open. Contacteer ons via de contactpagina of lees hier meer over samenwerken.

Kunnen we iets te eten verwachten?

Dat hangt volledig af van hoe je de vragenlijst hebt ingevuld. We houden hier rekening mee. Let wel op dat het eten van het budget afgaat, dus dat de activiteit wellicht wat minder spectaculair wordt.

Het duurt nog 12 uur of minder voordat mijn activiteit begint, maar ik heb nog geen informatie ontvangen! Wat nu?

Het kan zijn dat de e-mail in je spambox terecht is gekomen. Niet? App of bel ons!

nl_NLDutch
×