Samenwerken?

Werk jij bij een organisatie gevestigd in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam en wil je ook graag samen met ons mensen verrassen? Hartstikke leuk! Lees onderstaande door en wie weet zijn we een match. Is dat zo? Laat het ons weten via de contactpagina.

Wat kan je verwachten van een samenwerking met ons?

Marketing

Wij matchen klanten met jullie die voorheen wellicht niet wisten van jullie bestaan, maar qua interesse goed bij jullie passen. Dit biedt natuurlijk voordelen voor de toekomst. Wij streven ernaar groepen niet naar dezelfde uitjes te sturen: jullie zullen continue nieuwe klanten kunnen verwachten.

Opvullen van lege plekken

Door last minute met onze klanten te communiceren over het uitje kunnen wij voor zowel de klant als voor jullie als organisatie zorgen dat we het onderste uit de kan halen. Hebben jullie voor een heel vet evenement nog kaarten over? Wie weet hebben wij een groep die goed met jullie matcht. Zo trekken jullie volle zalen en hebben jullie er voor de toekomst wellicht weer nieuwe klanten bij!

Samenwerken met ons in een andere stad?

Zie je het zitten om met ons TOUDOU uit te breiden in een andere stad? Schroom niet om contact met ons op te nemen hierover. De mogelijkheden zijn oneindig! Droom groot!

nl_NLDutch
×