Maatschappelijk verantwoord op pad

TOUDOU brengt mensen bij elkaar, streeft naar een duurzame bedrijfsvoering en is altijd opzoek naar maatschappelijk verantwoorde partijen om mee samen te werken. Wij investeren een deel van onze winst in maatschappelijke doorontwikkeling en willen hierin blijven groeien.

Bij TOUDOU vinden we het ontzettend belangrijk om sociaal-ethisch en milieuvriendelijk te ondernemen. Hierin willen we blijven groeien, samen met jou. Hoe we dat doen, lees je hieronder.

People

Onze drijfveer is om TOUDOU’ers te koppelen aan nieuwe ervaringen, waardoor we openheid creëren naar onontdekte ervaringen. Zo brengen wij mensen dichterbij elkaar. Heb jij een sociale onderneming gericht op het organiseren van activiteiten? Neem contact met ons op!

Planet

Naast het sociale aspect is voor ons de groene kant van duurzaamheid enorm belangrijk. Gezien onze omvang en digitale bedrijfsvoering, is onze eigen voetafdruk momenteel verwaarloosbaar. Wij zijn altijd op zoek naar groene ondernemers, dus laat het ons weten als we op zoek zijn naar jou!

  • We doen zoveel mogelijk digitaal! Wat we printen, printen we op duurzaam papier van Paperwise. En dat is tot nu toe nog helemaal niets.
  • Onze Giftcards zijn geprint op verrassingspapier – papier gemaakt van bloemenzaadjes waarmee de ontvanger zijn eigen bloemen kan laten groeien.

Profit

Wij (her)investeren een deel van onze omzet in maatschappelijk ondernemen. We zien winst niet alleen als uitgedrukt in geld, maar juist ook in het aantal kleine bedrijven dat wij aan meer verschillende klanten hebben gekoppeld, of het aantal klanten dat we kennis hebben laten maken met een nieuwe belevenis.

  • We maken onderdeel uit van Stripe Climate. Dit betekent dat 0.5% van de inkomsten wordt gedoneerd aan projecten waarbij technologieën worden ontwikkeld om CO2 te verwijderen.

Na één jaar actief zijn, in 2023, willen wij de footprint van onze eigen bedrijfsvoering inzichtelijk hebben, een concreet MVO-beleid hebben opgesteld en transparante communicatie over maatschappelijk verantwoorde samenwerkingen en duurzame winstinvestering richting onze klanten.

Sanne & Demi


Op zoek naar een maatschappelijk verantwoord uitje voor jou en je team? Neem contact met ons op!

nl_NLDutch
×