TOUDOU

Laat je verrassen in Amsterdam!

Wij organiseren een onvergetelijk uitje. Jullie kunnen onbezorgd op pad.

 

Ga je mee op pad?

Wat is er leuker dan jezelf en je vrienden, date, team of collega’s verrassen met een uitje in Amsterdam? Extra leuk; wat het wordt, blijft geheim! Daarnaast word je volledig ontzorgd en scheelt het een hoop nadenk, voorbereidings- en overlegtijd. Middels een vragenlijst zorgen wij voor een passend uitje voor jullie.

 

 

Waarom een verrassing?́

Onze hersenen houden van verrassingen! Ook al voelen we ons het prettigst wanneer de wereld om ons heen voorspelbaar is, verrassingen geven ons het gevoel dat we leven. Het zorgt voor meer aandacht voor je omgeving, meer energie, een beter humeur en betere relaties. Well, that sounds pretty pretty good, doesn’t it?

Een verassing voor mij?

TOUDOU is ook voor jou! Het is voor Amsterdammers die hun mooie stad beter willen leren kennen, of voor bezoekers die iets uniekers willen doen dan een rondje lopen over het Leidseplein. Er valt nog zoveel meer te ontdekken in Amsterdam! Het volgen van een bijzondere workshop, het bijwonen van een uniek concert, het aanschouwen van of meedoen aan een wedstrijd, op vernieuwende manieren de start doortoeren of dat lekkere hapje eten op die speciale locatie – alles is mogelijk bij ons. De activiteiten zijn verdeeld in diverse thema’s; avontuurlijk, sportief, bourgondisch, cultureel, en random. Onze mogelijkheden zijn oneindig en wij garanderen hoge kwaliteit tegen een prima prijsje!

Waar wacht je nog op? Ga op avontuur en laat je verrassen! Klik hier om direct naar de mogelijkheden te kijken.

 

 

alt attribute

 

 

nl_NLDutch
×