No category

www.waarmoetikajaxkijken.nl

Helaas bestaat deze website nog niet, dus hebben we het jullie maar even makkelijk gemaakt. Gelijk een goede aankoopmogelijkheid voor de ondernemers onder jullie. Nog geen idee waar jij morgen de wedstrijd tussen Napoli en Ajax moet gaan bekijken? Check hieronder onze tips!

Café Kuijper (Oost)

Dé hotspot voor de echte Ajax-fans is natuurlijk Café Kuijper! Zorg dat je op tijd aanwezig bent, en bestel een heerlijk frietje rendang voor een goede bodem.

Café de Jeugd (Oost)

Toch te druk bij Café Kuijper? Wijk dan uit naar de buren en kijk de wedstrijd bij Café de Jeugd. Jawel, die van Brouwerij de Eeuwige Jeugd – heerlijke spebi’tjes gegarandeerd dus!

Café Arie (De Pijp)

Ook Café Arie opent haar deuren voor jullie om de Ajax-wedstrijd te kijken! Met twee schermen wordt er voor gezorgd dat iedereen de wedstrijd kan volgen; mits je op tijd binnen bent natuurlijk.

Tapmarin (De Pijp)

Toch net de boot gemist? Wijk dan uit naar de Tapmarin, niet al te ver lopen vanaf Arie. Deze Tapperij Happerij heeft voor de hongerigen onder ons ook een heerlijk menuutje dat van tevoren verorberd kan worden.

Q-Factory (West)

Woon jij eigenlijk veel te ver weg van Oost en De Pijp? Niet getreurd, in West raden we jullie aan om lekker naar Q-Factory te gaan! Hier gelijk een link naar de tickets – en dan krijg je ook nog eens een gratis drankje. Wat wil je nog meer?

ps. zoek je nog een plek om na de wedstrijd door te borrelen? Wij weten wel wat! Vul dan even de vragenlijst in.

Leave a Reply

en_GBEnglish
×
%d bloggers like this: