three bicycle upright parked on bridge
Geen categorie

TOUDOU Thema’s

Uit welke thema’s kan je eigenlijk kiezen wanneer je bij ons een uitje boekt? Hieronder hebben we hier meer informatie over. Voor ieder wat wils! Mis je een thema? Laat het weten in de comments!

Maatschappelijk verantwoord

Amsterdam heeft ontzettend veel te bieden als het gaat om maatschappelijk verantwoord op pad gaan. We hebben een aantal mooie samenwerkingen waarbij we onderstaande thema’s terug kunnen laten komen op een duurzame of sociale manier. Zo kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat we de wereld een stukje mooier maken!

Denk aan: uitjes met minimale footprint, sociaal georiënteerd

Avontuurlijk

Het is natuurlijk al best spannend om een verrassingsuitje te boeken, maar wij kunnen natuurlijk voor nog wat extra adrenaline zorgen! Dit thema is geschikt voor de doerakken en wildebrassen, en voor iedereen die wel een extra energie-boost kan gebruiken.

Denk aan: paintballen, lasergamen, windsurfen

Ontspannen

Iedereen heeft zo nu en dan een relaxmomentje nodig. Hoe relaxed als wij die dan ook nog voor jou fixen? We ontzorgen jou volledig, zodat jij helemaal tot rust kan komen.

Denk aan: sauna, bioscoop, massage

Gezellig

Typisch Nederlands – lastig uit te leggen, maar wel duidelijk wat we ermee bedoelen. Gewoon, lekker gezellig, op pad, met je vrienden, collega’s of familie.

Denk aan: kroegentocht, komedie, dierentuin

Bourgondisch

Zoek je naar gezelligheid met net een beetje extra? Dan is bourgondisch wat voor jou! Uitgebreid eten, borrelen, met de focus op elkaar. Wat wil je nog meer?

Denk aan: borrelen, uiteten, kookworkshop

Cultureel

Amsterdam is een multiculturele stad, wat betekent dat er veel cultuur te snuiven valt. Kom je uit Amsterdam en ben je benieuwd naar onontdekte verhalen of plekjes? Of ben je juist nieuw in de stad en benieuwd naar wat de stad te bieden heeft? Wij regelen het voor jullie!

Denk aan: musea, theater, festival

Sport uitoefenen

Een lekkere actieve middag met zijn allen, om de gezondheid wat op te krikken of elkaar beter te leren kennen in teamverband? Wordt fit met TOUDOU!

Denk aan: boulderen, windsurfen, padel

Sport kijken

Geen zin in een fysieke activiteit, maar wel zin om andere mensen aan het werk te zien? Daar kunnen we natuurlijk ook voor zorgen. Aanschouw de spannendste wedstrijden en laat je entertainen!

Denk aan: voetbal, WK’s, curling

Grenzeloos

Wil je door het dak? Door het geluid? Allebei? Allebei tegelijk? Als jij geen grens kent, kennen wij die ook niet. Er is meer mogelijk in Amsterdam dan je denkt!

Denk aan carsmashing, smokeboat, limousines

Random

Wil je echt een keer iets raars doen met je groep of met je date? Iets waar niemand aan had gedacht? Nog niet wist dat het bestond? Of wel eens van had gehoord, maar zelf nooit geboekt? Ons wel bellen!

Denk aan schapen hoeden, naar de kapper, wildplukwandelingen of vegan kookworkshops

Leerzaam

De stad heeft enorm veel interessants te bieden – van geschiedenis tot natuurkunde, van heldhaftige en inspirerende verhalen tot workshops waar je jouw vaardigheden mee op kan krikken. Educate yourself!

Denk aan musea, cursussen, lezingen

Muziek

Lekker luisteren naar de dikste, hippe, nieuwe beats of juist chique in het concertgebouw terecht komen? Hoe dan ook, dit moet wel als muziek in de oren klinken. Laat je betoveren!

Denk aan concerten, festivals, jazz café

Benieuwd naar wat we nog meer vragen in de vragenlijst? Klik hier!

Andere vraag? Je kan altijd contact met ons opnemen!

Geef een reactie

nl_NLDutch
×
%d bloggers liken dit: